Find vej til HovedHuset
 

HovedHuset er pr. 1. maj 2012 flyttet til Amager. Vores nye adresse er: Wittenberggade 45, 4. sal, 2300 København S.
 

Kort 

Klik på kortet til højre, så åbner det i stort format, og du kan se, hvor Hovedhuset ligger. 
 

Metro

Tag metroen i retning mod Københavns lufthavn og stå af ved Lergravsparken Station.
Når du kommer op fra metroen gå til venstre, og drej ned ad første vej på højre side, som er Wittenberggade. Fortsæt ca. 500 m. ned ad gaden til nr. 45. Er du i kørestol eller har en rollator, kan du benytte indgange fra Lyongade, hvor der er en rampe. Se beskrivelse nedenfor.

 

Bus

Linie 4A - retning Lergravsparken Station
Stå af ved Lergravsparken Station. Når du kommer ud af bussen gå til venstre og ned ad Wittenberggade - første vej på højre hånd. Fortsæt ca. 500 m. ned ad gaden indtil nr. 45, som ligger på venstre side.

 

Linie 350 - retning Sundbyvester Plads/Dragør Station
Stå af ved stoppestedet Amagerbrogade/Englandsvej/Øresundsvej. Gå over fodgængerfeltet og drej til venstre ned ad Amagerbrogade og fortsæt indtil Lyongade kommer på højre hånd. Gå ned for enden af Lyongade og drej til venstre rundt om hjørnet til Wittenberggade. Første opgang på venstre hånd er Wittenberggade 45.

 

Linie 12 - retning Femøren Station
Stå af ved stoppestedet Øresundsvej/Kirkegårdsvej. Gå over på den anden side af Øresundsvej og ned ad Rødegård og fortsæt igennem boligkomplekset indtil du kommer til Lyongade. Gå rundt om hjørnet ved "Fakta" og ned ad Wittenbergade. Første opgang på venstre hånd er Wittenberggade 45.

 

Parkering

Der er parkering på Lyongade og Wittenberggade, og p-billet er påkrævet. Med et handicapskilt holder du gratis i Københavns Kommune.

 

Har du brug for en rampe til fx kørestol? - Benyt indgangen ved Lyongade

Gå rundt om hjørnet fra Wittenberggade og ned ad Lyongade. Gå ind ad porten ved Lyongade 25 imellem "Fakta" og "Post-bodegaen". Gå ind i gården og forbi cykelstativerne og ind ad døren med gitter for, hvor der er en rampe. Inde i opgangen befinder elevatoren sig rundt om hjørnet. Tag elevatoren op på 4. sal.    

 

klik og se et bykort med HovedHusets beliggenhed. Kortet åbner i et nyt vindue på din PC''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''er.